Locatie

0 HOOFDLOCATIE

Dirkzwagerterrein
Groenweegje 7
3111 PB Schiedam

Openingstijden: Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00

Exposities op deze locatie:

Het valt niet te ontkennen: Instagram is het nieuwe medium van digitale kunst in onze hedendaagse beeldcultuur. Digitale kunst is een discipline die voornamelijk jonge creatieven trekt. Naast de ‘traditionele’ vorm van fotografie, wilt Fotofestival Schiedam de online helden van vandaag een podium bieden en tevens het contrast tussen de twee vormen van fotografie laten zien.

Meer info

‘Born free’ is de benaming voor de generatie Zuid-Afrikanen die na de afschaffing van de apartheid werd geboren.

Meer info

Humanoids zijn robots die zeer veel op mensen lijken. Martines vind het belangrijk om bewustwording te creëren over de gevolgen van de toenemende technologische mogelijkheden van deze humanoids.

Meer info

Tussen Ruimten is begonnen als een ontdekkingstocht naar een van de vele betekenissen van het uitzicht. Wat betekent een uitzicht als onderdeel van een landschap?

Meer info

De serie Sea and Jewelry van Japanse fotograaf Yoshi Okamoto geeft ons kijkje in de wereld van tranen en liefdesverdriet, door een informele en vooral zeer intieme en kwetsbare lens.

Meer info

Activiteiten op deze locatie:

Markeer 3 september in je agenda, want dan gaan we de zevende editie van Fotofestival Schiedam op feestelijke wijze openen!

Meer info