Locatie

0 HOOFDLOCATIE

Dirkzwagerterrein
Groenweegje 7
3111 PB Schiedam

Openingstijden: Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00

Exposities op deze locatie:

De serie Sea and Jewelry van Japanse fotograaf Yoshi Okamoto geeft ons kijkje in de wereld van tranen en liefdesverdriet, door een informele en vooral zeer intieme en kwetsbare lens.

Meer info

Deze serie observeert de werking en politiek van lokaal bestuur in de setting van de kleine Himalaya-staat Sikkim, die ooit een monarchie was voordat het in 1975 door India werd geannexeerd.

Meer info

Fotograaf Mpumelelo Buthelezi toont in zijn serie The Raw Lifestyle of Hostel Dwellers de sfeer en de veranderende levensstijl binnen het Nance Field Hostel in Soweto, Johannesburg.

Meer info

Fotografe Marisol Mendes onderzoekt wie ze is in relatie tot haar vrouwelijke lijn van haar familie in haar serie Madre. Het is een terugkeer naar de baarmoeder, een reis terug naar haar moederland Bolivia, waar vrouwen gewhitewashed worden en op een eendimensionale en fallocentrische manier worden weergegeven, ondanks de rijke vrouwelijke diversiteit.

Meer info

Activiteiten op deze locatie:

Markeer 3 september in je agenda, want dan gaan we de zevende editie van Fotofestival Schiedam op feestelijke wijze openen!

Meer info