Bezoekersinfo

Hier vind je alle informatie voor een bezoek aan Fotofestival Schiedam 2021. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via Facebook Messenger of stuur een mail naar info@fotofestivalschiedam.nl.

 

Coronavirus COVID-19 maatregelen

Download hier onze looproute, plattegrond en de maatregelen.

ADRES

Dirkzwagerterrein

Groenweegje 7

3111 PB Schiedam

DATA

29 juli t/m 8 augustus, 2021.

TIJDEN

Woensdag: 10:00-18:00

Donderdag: 10:00-18:00

Vrijdag: 10:00-18:00

Zaterdag: 10:00-18:00

Zondag: 10:00-18:00

TICKETS

Plan je bezoek en koop hier  je reguliere ticket! Het entreeticket is eenmalig geldig tijdens de gehele periode van het festival. Ook aan de deur kan je een ticket aanschaffen.

Voor speciale programmaonderdelen worden alleen online tickets verkocht. 

Voor prijzen, tickets en meer info klik hier .

VAN EN NAAR

TREIN, TRAM EN METRO

Fotofestival Schiedam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Schiedam Centrum loop je in 12 minuten naar Groenweegje 7, de hoofdlocatie van het festival. De loopafstand naar de verschillende festivallocaties bedraagt tussen de 5 en 12 minuten. Check ret.nl of 9292.nl voor de meest actuele dienstregelingen.

Zie de plattegrond voor meer informatie.

AUTO

Liever met de auto? Schiedam is goed te bereiken maar houd er rekening mee dat in en rond het centrum van Schiedam betaald parkeren geldt (2,70 euro of 1,90 euro per uur). In sommige smalle woonstraten die dicht bij winkels liggen, is het alleen mogelijk om een dagkaart kopen. Betaald parkeren geldt op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, op donderdag (koopavond) van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis op zon- en feestdagen. Dit geldt ook voor koopzondagen (de eerste zondag van de maand).

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de ABC garage, op de Lange Kerkstraat 28-a.

FIETS

Het festival en Schiedam op de fiets verkennen? Pak de OV-Fiets op Station Rotterdam of Schiedam. Vanaf Rotterdam centrum is het ongeveer 25 minuten fietsen naar het centrum van Schiedam!

MINDERVALIDEN

De hoofdlocatie is toegankelijk voor mindervaliden. Heb je toch nog vragen, neem gerust even contact met ons op. Dat kan via info@fotofestivalschiedam.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.

SCHIEDAM

TE ZIEN, TE DOEN, TE BELEVEN

Naast het fotofestival is er van alles te zien en te doen in Schiedam en omstreken. Op de site van SDAM vind je alle informatie over alle bezienswaardigheden, excursies en lekker eten en drinken.

OVERNACHTEN IN SCHIEDAM

Wil je er een compleet Fotofestival weekend van maken? Check de accommodaties die Schiedam rijk is.

OOK IN DE STAD

Ook dit jaar mogen de activiteiten die door fotograferend, fotominnend en ondernemend Schiedam worden georganiseerd niet ontbreken. Benieuwd? Kijk hier en houd onze Facebook-pagina in de gaten voor actuele updates.